YouFocus breidt partnerschap met Keuken Kampioen Divisie uit

Voor het eerst in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal wordt er eenheid en saamhorigheid gebracht in de uitstraling van alle clubs binnen één divisie. YouFocus is de officieel partner van de Keuken Kampioen Divisie en leverancier van alle rugnummers en mouwbadges. Door te kiezen voor dezelfde rugnummers en mouwbadges voor alle clubs is de Keuken Kampioen Divisie uniek!

YouFocus is ook de officiële leverancier van de namen en rugnummers van de Premier League en Eliteserien. De eenheid en uniformiteit in de rugnummers van de Premier League en Eliteserien sprak de Keuken Kampioen Divisie dermate aan dat zij met YouFocus een partnerschap zijn aangegaan.

 

Details maken het verschil!

Alle rugnummers hebben dezelfde opmaak en zijn beschikbaar in vijf kleuren. De mouwbadge is voorzien van een combinatie aan garens waardoor een metallic look is ontstaan. Het rugnummer is voorzien van het Keuken Kampioen Divisie schild in contrastkleur. Van perforatiegaatjes in de vorm van het Keuken Kampioen Divisie schild. “Hoe gaaf is dat detail!”, aldus Johan Bolhuis commercieel directeur Keuken Kampioen Divisie.

 

 

Foto’s: keukenkampioendivsie/proshots

Er is gekozen voor YouFocus vanwege het feit dat de transfers onverwoestbaar zijn, wasbaar op hoge temperaturen, droogtrommelbestendig en overstrijkbaar. Daarnaast zorgt YouFocus ervoor dat elke club gemakkelijk en snel kan bestellen via een custom made webshop.

 

YouFocus, alles voor een optimale prestatie!

YouFocus is uw partner op het gebied van heat transfers. Wij bieden een uitgebreid assortiment heat transfers aansluitend op uw behoefte en toepassing. Oneindig veel mogelijkheden in kleur, vorm en materiaal. Eenvoudig aan te brengen op alle soorten textiel met de juiste transferpers.

Benieuwd wat YouFocus voor uw voetbal– of sportvereniging kan betekenen? Neem contact op via 088 – 46 46 300 of via sales@arvas.com of vraag hier direct een sport brochure aan.