Koploper op gebied van Duurzaamheid

Onze productie is gericht op hernieuwbare bronnen en we hebben een sterke focus op recycling en duurzaamheid voor het milieu.

Naast Oek-Tex voldoet het YouFocus Transfer aan de RLS (Restrictive Substances List) van de grote internationale merken. Dit is een zekerheid voor onze klanten en niet in het minst de gebruikers van het textiel in combinatie met het YouFocus transfer. We gebruiken 100% hernieuwbare energie en al onze geproduceerde transferproducten zijn Oek-Tex gecertificeerd in de strengste klasse.

Milieuvriendelijke producten

Aandacht voor het milieu is belangrijk voor onszelf maar ook voor degene die met ons samenwerken bij het aanbrengen, als ook voor de gebruiker van de kledingstukken in combinatie met het YouFocus transfer.

YouFocus benadrukt dat productie en producten milieuvriendelijk moeten zijn. Alle geproduceerde transferproducten zijn Oeko-Tex 100 gecertificeerd met de hoogste klasse, wat betekent dat de producten gegarandeerd vrij zijn van zware metalen, lood en PVC. De producten mogen zelfs in nauw contact met de babyhuid worden gebruikt.

Hernieuwbare energie

Op onze productie locatie is veel aandacht omtrent energieverbruik. De productielocatie is gecertificeerd voor het gebruik van 100% hernieuwbare energie (wind- en waterenergie). Het certificaat garandeert dat het elektriciteitsverbruik wordt geleverd door duurzame waterkrachtproductie.

Contour gesneden transfers

Een van de doelstellingen van YouFocus is om plastic verbruik te verminderen, zowel in onze eigen productie als bij onze klanten. Hiervoor hebben we een innovatieve manier van produceren ontwikkeld, waarbij de polyester drager op een duurzame wijze met een laser wordt gesneden. Dit reduceert het polyester verbruik tot wel 48%.

Levensduur

YouFocus transfers zijn geschikt voor intensief gebruik en getest volgens de methode ISO 15797, waarmee deze aangetoond geschikt zijn voor industrieel wassen. Voor een langdurig draagplezier adviseren wij u, altijd het textiel etiket te volgen.