PRemiuM Transfers

Eenvoudige en Veelzijdige YouFocus Transfers

Onze kant-en-klare transfers zijn eenvoudig aan te brengen met een hitte transferpers en beschikken over een unieke lijmlaag die geschikt is voor alle textielsoorten. Bedruk T-shirts, sporttassen of werkkleding moeiteloos met één transfer. De transfers zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en worden aangepast aan het specifieke logo en de toepassing.

Ongekende Ontwerpen en Kleuren

De ontwerpen en kleuren van YouFocus transfers zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Met precisie uitgevoerd in de juiste PMS coated kleurcode of in Full Colour CMYK, bieden we zelfs fluorescerende, metallic en shimmer opties. Voor extra zichtbaarheid kunt u kiezen voor reflecterende logo’s.

Comfort en Functionaliteit

Dankzij de perforatiemogelijkheden voor transfers, rugnummers of namen, wordt het comfort van de kleding aanzienlijk verbeterd.

geweven badges

Onze hoogwaardige geweven badges bieden uw club- of bedrijfslogo een professionele uitstraling. Met een verfijnde kwaliteit kunnen zelfs de kleinste details nauwkeurig worden weergegeven. Kies uit badges met een extra dikke geweven rand (geborduurde outline) of een transparante drager, die ervoor zorgt dat losse elementen zoals letters of figuren altijd precies op hun plaats blijven. Deze badges zijn geschikt voor alle soorten textiel en kunnen gemakkelijk worden aangebracht.

Siliconen badges & transfers

Breng uw ontwerpen tot leven met YouFocus transfers! Ontdek onze indrukwekkende 3D-effecten en combineerbare kleuren die elke creatie uniek maken. Creëer uw perfecte combinatie met matte, glanzende, tatami en velvet effecten voor een unieke textuur en uitstraling.

Onze transfers zijn voorzien van een transparante drager die ervoor zorgt dat alle onderdelen, zoals letters, tijdens het bedrukken op hun plek blijven. Zo bent u verzekerd van een perfect resultaat, keer op keer.

Met YouFocus haalt u niet alleen kwaliteit in huis, maar ook veelzijdigheid en innovatie. Geef uw kleding, tassen en textielproducten de unieke uitstraling die ze verdienen met onze geavanceerde transfertechnologie.

Special effects

Ontdek de veelzijdigheid van YouFocus transfers. Van matte tot glanzende finishes, reflecterende tot fluorescerende kleuren, en zelfs metallic en shimmer effecten. Wij bieden kwalitatieve kleurcombinaties en effecten die perfect passen bij uw logo’s. Onze transfers worden met uiterste precisie uitgevoerd, of het nu gaat om de juiste PMS coated kleurcode of levendige Full Colour op basis van CMYK.

Helmstickers

Op zoek naar helmstickers om bijvoorbeeld het bedrijfslogo op de helmen van uw medewerkers te plaatsen? De helmstickers van YouFocus zijn vrij van weekmakers, waardoor ze de kunststof van uw helm niet aantasten. U kunt kiezen voor stickers op een transparante ondergrond of in PMS kleuren.

Onze helmstickers voldoen aan alle normeringen, waardoor ze geen invloed hebben op de certificering van de helm. Bedruk ze dus zonder zorgen en geef uw helmen een professionele uitstraling met YouFocus.