BorduureffectORG
Full colour
Perforatie
Kleurbeschermer
Metallic
ReflectieORG
Naamemblemen
Cijfers en letters
Helmstickers

PRemiuM Transfers

Een kant-en-klare transfer, eenvoudig aan te brengen met een hitte transferpers en voorzien van een unieke lijmlaag die toe te passen is op alle textielsoorten! Zo bedrukt u T-shirts, sporttassen of werkkleding eenvoudig met één transfer. Het transfer is uit te voeren in diverse mogelijkheden. De eigenschappen worden geheel aangepast aan het logo en de toepassing waarvoor de transfer wordt gebruikt.

Het ontwerp en de kleuren van het YouFocus transfer zijn ongekend. De kleuren van het YouFocus transfer kunnen tot in perfectie worden uitgevoerd met de juiste PMS coated kleurcode of in Full Colour op basis van de CMYK kleurcode, zelfs fluorescerend, metallic en shimmer behoren tot de mogelijkheden. Wilt u meer zichtbaarheid, kies dan voor een logo in reflectie. De perforatiemogelijkheden van een transfer, rugnummer of naam draagt bij aan het comfort van de kleding.

BorduureffectORG

BORDUUREFFECT

Een borduureffect transfer heeft de uitstraling van een geborduurde badge. Deze transfer is heel eenvoudig aan te brengen met een hitte transferpers, u behoudt de soepelheid van de stof en geeft geen irritaties vanwege de versteviging aan de binnenzijde, zoals bij een borduring wel het geval is. Een draagcomfort welke bijdraagt aan hoge prestaties.

Full colour

FULL COLOUR | PMS

Uw huisstijl kleur kan perfect worden uitgevoerd in de juiste PMS coated kleurcode. Het aantal kleuren is onbeperkt wanneer u kiest voor een full colour opmaak. Het YouFocus transfer wordt geproduceerd op basis van de CMYK kleurcode.

Perforatie

PERFORATIE

Een transfer uitgevoerd met gaatjes, zodat het ademend vermogen van de kleding niet verloren gaat. Dit draagt enorm bij aan het draagcomfort. De perforatie is mogelijk in meerdere vormen: gaatjes, ruitjes of vierkantjes.

Kleurbeschermer

KLEURBESCHERMER

Met de kleurbeschermer wordt het transfer ‘beschermd’ tegen het doorlaten van de verfstoffen van de textiel. Vooral bij softshell of 100% polyester sublimatie doek is dit aan te raden.

Metallic

METALLIC & SHIMMER

Een bijzondere uitstraling voor uw YouFocus transfer met deze metaalkleurige look die geheel of gedeeltelijk toe te passen is op uw transfer.

ReflectieORG

REFLECTIE & FLUOR

Optimaal zichtbaar en veilig! Voeg een reflectielaag toe aan het transfer of kies voor een opvallende fluoriserende kleur! Reflectie kunnen wij toepassen op iedere PMS kleur.

Naamemblemen

NAAMEMBLEMEN

Een embleem op persoonsniveau draagt bij aan de herkenbaarheid en veiligheid. Bijzonder handig voor een grote groep medewerkers op een externe locatie of bij een beursstand. Verkrijgbaar in PMS kleur en in borduureffect.

Cijfers en letters

CIJFERS & LETTERS

YouFocus heeft standaard cijfers en letters op voorraad. Deze zijn verkrijgbaar in twee kleuren (zwart en wit) en in verschillende afmetingen (hoogte 50, 100, 150, 200 en 250 mm). Voor uw club of vereniging een eigen cijferreeks ontwikkelen is ook mogelijk!

Helmstickers

HELMSTICKERS

Helmstickers van YouFocus zijn vrij van weekmakers en tasten hierdoor de kunststof van uw helm niet aan. Het is mogelijk om de stickers uit te voeren op een transparante ondergrond of in PMS kleuren.

NEEM CONTACT MET ONS OP


    Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.