Top
 
Contact

Over YouFocus

YouFocus is al jaren uniek in de Europese markt van hitte transfers. Wij zijn continu in beweging en zorgen ervoor dat we altijd voorlopen met de nieuwste innovaties. De transfer is ontwikkeld in samenwerking met Avery Dennison, de wereldmarktleider op het gebied van kleefproducten. In combinatie met de juiste transferpers en bijhorende instellingen gaat de YouFocus transfer langer mee dan de levensduur van het textiel. En dat is bewezen in de werkkleding!

Al meer dan 40 jaar is Avery Dennison de wereldmarktleider op het gebied van kleefproducten en specialist op het gebied van transfers. Avery Dennison produceert voor bekende mode-, sport- en werkkledingmerken, waaronder Helly Hansen, Nike en Adidas. Vanuit ons centrale kantoor in Uden verzorgen wij onze service en distributie naar wederverkopers op het gebied van bedrijfs-, sport- of promotionele kleding en zeefdrukkerijen.

YouFocus is totaalleverancier: wij voorzien in het leveren van de transfer, de hittepers en wij verzorgen trainingen ten behoeve van een perfect eindresultaat van uw logo bedrukking.

Ongekende grafische mogelijkheden
Wij produceren uw logo altijd in exacte, door u opgegeven, PMS coated of CMYK kleurcode. U heeft bij YouFocus de volledige vrijheid in ontwerp – een kleurverloop of een veelvoud aan kleuren is geen enkel probleem.

Elk ontwerp kan weer worden vertaald naar een borduureffect. Bijna niet van een echte borduring te onderscheiden. Het voordeel van een YouFocus transfer met borduureffect is dat de eigenschappen van de stof behouden blijven en daarmee het draagcomfort vele malen prettiger is dan met een echte borduring. Ook kunnen reflectie- en fluortransfers worden geleverd. Deze zijn uitermate geschikt voor hulpdiensten, de transportsector, wegenbouw, maar ook voor de sportsector.

Metallic & Shimmer effecten, cijfers en letters, naamemblemen en helmstickers zijn enkele andere voorbeelden uit het YouFocus productoverzicht. Evenals transfers met perforatiegaatjes voor een verbeterd ademend vermogen.

Één transfer, meer gemak
YouFocus staat voor een onbezorgd en gemakkelijk hanteerbaar product. Klanten bestellen bij ons een kant-en-klaar transfer. Dit bespaart tijd in handeling en verwerking. Elke stof (of mix van stoffen) reageert anders en in de markt is het bekend dat je voor elke soort een ander lijmgranulaat nodig hebt. YouFocus heeft samen met Avery Dennison een lijmgranulaat ontwikkeld dat geschikt is voor alle stoffen. Het enige dat de textielzeefdrukker hoeft te doen, is de temperatuur en druk aanpassen op zijn transferpers; hoe gevoeliger het materiaal, hoe lager de temperatuurinstelling van de transferpers.

Duurzaam & MVO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een actueel thema dat bij elk bedrijf een grote rol speelt. YouFocus denkt na over de bedrijfsvoering en welke effecten dit heeft op mens en milieu. De YouFocus transfer wordt geproduceerd in een fabriek die volledige is toegewijd aan recycling en duurzaamheid van het milieu.

Zo heeft de transfer een recyclebare drager en zijn alle inkten op waterbasis goedgekeurd door The Dutch Circular Workwear Association. De productielocatie functioneert volledig op hernieuwbare energie, middels waterkracht en windenergie. Zijn we aangesloten bij ‘Het Groene Punt’; wij leveren een bijdrage aan de selectieve inzameling, sortering en recyclage van de verpakking. Ook is YouFocus Oeko-Tex 100 – klasse 1 gecertificeerd.

Industrielaan 24, 5406 XC Uden (Nederland)
Postbus 116, 5400 AC Uden (Nederland)
YouFocus is onderdeel van Wiltec Trade

Telefoon: +31 (0)413 24 44 69
E-mail: info@youfocus.nl

BTW nummer: 808311657B01
KvK Den Bosch: 54.55.65.11

Gegevens

YouFocus
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413 - 24 44 69
Fax
Service
WhatsApp +31 (0)6 13 17 11 74
E-mail info@youfocus.nl
BTW nummer NL851349894B01
KVK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden
Ma t/m Vr 08.00 tot 21.00 uur
Zaterdag Gesloten
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. +31 (0)6 13 17 11 74

CHAT

Submit Begin met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Telefoon *

E-mail *

Toelichting

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@youfocus.nl.
E-mail conversatie naar: