Over YouFocus

YouFocus is al jaren uniek in de Europese markt van hitte transfers. Wij zijn continu in beweging en zorgen ervoor dat we altijd voorlopen met de nieuwste innovaties. De transfers worden ontwikkeld in samenwerking met Avery Dennison, de wereldmarktleider op het gebied van kleefproducten. In combinatie met de juiste transferpers en bijhorende instellingen gaat de YouFocus transfer langer mee dan de levensduur van het textiel. Dat is bewezen in de werkkleding!

Het team

YouFocus bestaat uit een zeer gedreven, enthousiast team. Specialisten die weten waar ze het over hebben! Heeft u een vraag over de mogelijkheden, wenst u advies over welke transfer het meest geschikt is voor uw doel, of wilt u meer weten over het gebruik van de transfers, geweven badges, folies of persen, neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag!

Rob Wijnhoven
Brand manager

Manouk Steenbakkers-van Geffen
Brand Specialist

Kimberly Planting
Medewerker Commerciële Binnendienst

Joost Ipenburg
Accountmanager

Monique Hanegraaf
Accountmanager

Daan Hurkens
Accountmanager

Één transfer, meer gemak

YouFocus totaalleverancier: wij voorzien in het leveren van de transfer, de hittepers en verzorgen trainingen ten behoeve van een perfect eindresultaat van uw logo bedrukking. Een onbezorgd en gemakkelijk hanteerbaar product dus. Als klant bestelt u een kant-en-klaar transfer, met ongekende grafische mogelijkheden. De talloze mogelijkheden vindt u op de pagina transfers.

Over Avery Dennison

Al meer dan 40 jaar is Avery Dennison de wereldmarktleider op het gebied van kleefproducten en specialist op het gebied van transfers. Avery Dennison produceert voor bekende mode-, sport- en werkkledingmerken, waaronder Helly Hansen, Nike en Adidas. Vanuit ons centrale kantoor in Uden verzorgen wij onze service en distributie naar wederverkopers op het gebied van bedrijfs-, sport- of promotionele kleding en zeefdrukkerijen.

Duurzaamheid & MVO

De YouFocus transfer wordt geproduceerd in een fabriek die volledige is toegewijd aan recycling en duurzaamheid van het milieu.  Zo heeft de transfer een recyclebare drager en zijn alle inkten op waterbasis goedgekeurd door The Dutch Circular Workwear Association. De productielocatie functioneert volledig op hernieuwbare energie, middels waterkracht en windenergie. We zijn aangesloten bij ‘Het Groene Punt’; wij leveren een bijdrage aan de selectieve inzameling, sortering en recyclage van de verpakking. Ook is YouFocus Oeko-Tex 100 – klasse 1 gecertificeerd.

De Amert 601, 5462 GH Veghel (Nederland)
Postbus 138, 5460 AC Veghel (Nederland)

Telefoon: +31(0)88 – 46 46 300
E-mail: info@youfocus.nl

BTW nummer: 808311657B01
KvK Den Bosch: 54.55.65.11