Top
 
Contact

Transferpers

De beste en de nieuwste machines voor het beste resultaat. Goed materiaal is het halve werk!

Om de kwaliteit van onze transfers te garanderen, adviseren wij er graag de juiste apparatuur bij. Afhankelijk van de toepassing en uw gebruik adviseren we u welke pers u de beste oplossing is!

Alleen in november en december 2019 ontvangt u 20% korting op geselecteerde modellen:

YouFocus gelooft in de kracht van de INSTA en Transmatic hitte transferpersen. Deze persen onderscheiden zich van andere transferpersen door de snelle wisselsystemen, het gebruiksgemak en de diversiteit aan modellen. Het brede scala aan persen zorgt altijd voor een perfecte combinatie van apparatuur en materiaal!

INSTA is al 65 jaar de nummer 1 in de wereld van de hitte transferpersen. De extreem lange levensduur, levenslange garantie en een storingsvrij systeem zorgen voor een zorgeloos drukproces.
De INSTA pers maakt gebruik van één hitte element waardoor de druk en tempratuur gelijk blijft over de gehele plaat wat leidt tot de hoogste kwaliteit bedrukking. Bovendien is het mogelijk om alle stoffen, inclusief de uitdagende materialen zoals coatings, te bedrukken met een optimaal resultaat. De INSTA pers uitermate geschikt voor de bedrukking van bedrijfskleding en kleding die industrieel gewassen wordt.

Transmatic vindt haar roots in Italië en is al jaren bezig zijn met het ontwikkelen en produceren van transferpersen van hoge kwaliteit. Het grootste voordeel van een Transmatic hitte transferpers is de ruimte rondom de voet. Deze open ruimte maakt het bedrukken van bijzondere vormen of producten, bijvoorbeeld sporttassen, toch heel eenvoudig. De Transmatic handpers wordt regelmatig als instapmodel gebruikt.

Wilt u advies op maat?

Neem dan contact met ons op!

Gegevens

YouFocus
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer0413 - 24 44 69
WhatsApp+31 (0)6 13 17 11 74
E-mailinfo@youfocus.nl
BTW nummerNL851349894B01
KVK Den Bosch54.55.65.11
Openingstijden
Ma t/m Vr08.00 tot 21.00 uur
ZaterdagGesloten
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. +31 (0)6 13 17 11 74

CHAT

Verzenden Begin met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Telefoon *

E-mail *

Toelichting

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@youfocus.nl.
E-mail conversatie naar: