Transferpersen

Om de kwaliteit van onze transfers te garanderen, adviseren wij er graag de juiste apparatuur bij. Afhankelijk van de toepassing en uw gebruik adviseren we welke transferpers voor u de beste oplossing is.

YouFocus gelooft in de kracht van de INSTA en Transmatic hitte transferpersen. Deze persen onderscheiden zich van andere transferpersen door de snelle wisselsystemen, het gebruiksgemak en de diversiteit aan modellen. Het brede scala aan persen zorgt altijd voor een perfecte combinatie van apparatuur en materiaal.

INSTA Transferpersen
INSTA is al 65 jaar de nummer 1 in de wereld van de hitte transferpersen. De extreem lange levensduur, levenslange garantie en een storingsvrij systeem zorgen voor een zorgeloos drukproces.
De INSTA pers maakt gebruik van één hitte element waardoor de druk en tempratuur gelijk blijft over de gehele plaat wat leidt tot de hoogste kwaliteit bedrukking. Bovendien is het mogelijk om alle stoffen, inclusief de uitdagende materialen zoals coatings, te bedrukken met een optimaal resultaat. De INSTA pers is uitermate geschikt voor de bedrukking van bedrijfskleding en kleding die industrieel gewassen wordt.

Transmatic Transferpersen
Transmatic vindt haar roots in Italië en is al jaren bezig met het ontwikkelen en produceren van transferpersen van hoge kwaliteit. Het grootste voordeel van een Transmatic hitte transferpers is de ruimte rondom de voet. Deze open ruimte maakt het bedrukken van bijzondere vormen of producten, bijvoorbeeld sporttassen, toch heel eenvoudig. De Transmatic handpers wordt regelmatig als instapmodel gebruikt.