Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen

Hoe word ik een klant van YouFocus?

Om klant te worden kunt u zich hier  registreren, dan nemen wij contact met u op om de registratie af te ronden. Onze klanten zijn dealers van promotionele, sport en werkkleding. Als u een eindgebruiker bent, moet u contact opnemen met een van onze dealers. Vul dit (link pagina ‘wordt dealer’)formulier in en wij helpen u zoeken naar een dealer bij u in de buurt.

Wat is een hitte transfer?

Hitte transfers worden gebruikt voor de verrijking van kleding. Meer informatie over onze hitte transfers vindt u hier. Hitte transfers worden ook wel heat Seal transfers genoemd. Typische toepassingen zijn bedrijf / club logo’s en naammarkeringen op  werkkleding en sponsorlogo’s, namen en nummers voor sportkleding.

Kan ik de transfers op flexothane bedrukken?

Ja, dat kan zeker!

Wij hebben een speciaal soort transfer ontwikkeld voor flexothane producten. Maximaal wassen op 60 graden is het advies.

Hoeveel kost een transfer of geweven badge?

Prijs is afhankelijk van afmeting, afname en effect. Als geregistreerde klant heeft u in de webshop toegang tot een prijslijst en prijscalculator.

Welk type transfer / geweven badge moet ik gebruiken?

Onze hitte transfers en geweven badges zijn geschikt voor bijna alle soort textiel. Hier leest u over de verschillende soorten hitte transfers. Hier leest u over de verschillende soorten geweven badges.

Wat is de levertijd van de hitte transfers en/of geweven badges?

Normaal gesproken leveren we de hitte transfers in 7 á 8 werkdagen en de geweven badges in 20 werkdagen. We bieden ook expresleveringen aan voor de hitte transfers, vraag hier naar de mogelijkheden. Bij hoge aantallen en in het hoogseizoen kan de levertijd wat langer duren. De exacte levertijd van uw ontwerp vindt u in uw persoonlijke omgeving van onze webshop.

Geweven badges hebben over het algemeen een langere levertijd dan de hitte transfers. Dit heeft te maken met het productie proces van de geweven badges.

Hitte persen