YF-Sport-rgb

Focus op Sport

Een sporter beweegt zich intensief, rent, springt, valt, wordt aan zijn shirt getrokken tijdens een duel… Door weer en wind; zon, regen en kou worden getrotseerd. Zweet, tranen of het vieren van een overwinning; sportkleding doorstaat het allemaal. En daarna gaat de kleding in het wasmachine en soms zelfs onder het strijkijzer om al deze ervaringen uit te wissen en ervoor te zorgen dat het kledingstuk weer fris, schoon en stralend klaar is voor de volgende uitdaging.
De kleding moet dit aankunnen. Het transfer echter ook! Want als sportclub wilt u herkenbaar zijn, uitstralen dat u een team bent. Een groep mensen met dezelfde ambities, gedrevenheid en teamspirit. Mensen met hart voor de club! Sportkleding moet comfortabel en van hoge kwaliteit zijn, het transfer ook. Onze transfers zijn van sterke kwaliteit, hebben standaard stretch, een hoge wasbaarheid, zijn strijk- en droogtrommelbestendig en bovendien comfortabel.

Om een optimaal resultaat en de kwaliteit van onze transfers te garanderen, adviseren wij u graag de juiste apparatuur voor uw toepassing. Met een breed scala aan hittepersen biedt YouFocus u de perfecte combinatie aan van apparaat en materiaal, een goed team!

Lees hier meer over wat wij voor de Premier League, FC Barcelona, FC Bayern München en Borussia Dortmund doen.

NEEM CONTACT MET ONS OP


    Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.