YouFocus exclusief leverancier namen, rugnummers & sleevebadges

Premier League | FC Barcelona | FC Bayern München & Borussia Dortmund | Keuken Kampioen Divisie

YouFocus is leverancier van diverse soorten hitte transfers in de voetbalwereld: namen, rugnummers en badges. Onze hitte transfers worden ontwikkeld in samenwerking met Avery Dennison, dé wereldmarktleider op het gebied van kleefproducten. Van de namen, rugnummers en sleeve badges van de spelers in de Premier League, FC Barcelona, FC Bayern München en Borussia Dortmund zijn wij zelfs exclusief leverancier in de Benelux! Onlangs hebben we daar de gehele Keuken Kampioen Divisie aan toe mogen voegen!

Voetbal op topniveau vraagt om een excellente uitstraling en materiaal van de hoogste kwaliteit. Een échte voetbalfan wil een origineel shirt van zijn favoriete club. Daar hoort uiteraard ook de originele bedrukking op!

Een professionele uitstraling voor iedereen
Alle voetballers, groot of klein, prof of amateur, verdienen een shirt met een mooi clublogo en stralende naam en rugnummer. Behoort u niet tot de wereldtop, wat helemaal niet zo vreemd is, dan hebben we hele mooie oplossingen voor uw team of club. Kijk hiervoor op onze pagina sport!

Alle heat transfers voldoen uiteraard aan de hoge eisen die wij standaard hanteren voor onze producten: flexibel, zacht, voorzien van perforatie en nog duurzamer dan voorheen!

Benieuwd wat YouFocus voor u als dealer  of sportvereniging kan betekenen? Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier. Wij nemen contact met u op. 


    Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.