YF-Sport-rgb

YouFocus
officieel partner
Keuken Kampioen Divisie

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2020/2021 is YouFocus officieel partner van de Keuken Kampioen Divisie en leverancier van alle rugnummers in deze competitie. Een unieke samenwerking tussen de Coöperatie Eerste Divisie en YouFocus. Voor het eerst in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal wordt er eenheid en samenhorigheid gebracht in de uitstraling van alle clubs binnen één competitie. Door te kiezen voor dezelfde rugnummers voor alle clubs in de competitie is de Keuken Kampioen Divisie uniek!

YouFocus is sinds vorig seizoen de officiële leverancier van de namen en rugnummers van de Premier League. Tot op heden maakte iedere club in de Keuken Kampioen Divisie  gebruik van een ander lettertype, lettergrootte en materiaal voor het rugnummer. De eenheid en uniformiteit in de rugnummers van de Premier League sprak de Keuken Kampioen Divisie dermate aan dat zij samen met YouFocus ook de mogelijkheden voor hun competitie zijn gaan onderzoeken.

Samen met YouFocus is een rugnummer ontwikkeld, uniek van vorm en materiaal, dat vanaf dit seizoen door iedere club in de Keuken Kampioen Divisie ingezet gaat worden. Daarnaast is het gekozen ontwerp uniek in de sportwereld en is het materiaal voorzien van perforatie gaatjes in de vorm van het Keuken Kampioen Pentagon. De perforatie is perfect geschikt voor sportkleding, zorgt voor meer ademend vermogen en verhoogt het  draagcomfort. Details maken het verschil!

YouFocus, alles voor een optimale prestatie!

Sportkleding moet comfortabel en van hoge kwaliteit zijn, dus de rugnummers en namen ook! Het YouFocus transfer is van sterke kwaliteit, heeft standaard stretch, een hoge wasbaarheid, is strijk- en droogtrommelbestendig en bovendien zeer comfortabel. Topkwaliteit voor een topclub!

Benieuwd wat YouFocus voor uw voetbal- of sportvereniging kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, vraag direct de brochure Sport aan of bekijk deze online door de brochure aan te klikken.

NEEM CONTACT MET ONS OP


    Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.