Unieke rugnummers Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles met uniek rugnummer terug in Eredivisie

Go Ahead Eagles heeft in YouFocus de perfecte partner gevonden voor unieke rugnummers op de nieuwe tenues. Het zijn niet zomaar rugnummers, zoals bij andere clubs, achter het rugnummer zit een verhaal, het verhaal van de Eagles!

Komend seizoen speelt Go Ahead Eagles in het tenue van Stanno. Thuis in het vertrouwde rood gele tenue en uit in het paars. “Onze partner YouFocus heeft ons verrast met een fantastisch ontwerp voor het rugnummer”, aldus Brian Visser, Sales & Marketing  van Go Ahead Eagles. “Het is een uniek Go Ahead Eagles rugnummer. De nummers symboliseren onze cultuurrijke club die een nieuwe uitdaging vol aanpakt en niet uit de weg gaat, wij leveren strijd.” De curven in de nummers zijn gebaseerd op de rondingen van de vleugels van de Adelaar wat staat voor het karakter van Go Ahead Eagles. De vleugel komt terug in een uitsparing in het nummer, wat de spelers letterlijk vleugels geeft! “Als we het veld op komen lopen staan we al met 1-0 voor. Het tenue, ons gedachtengoed, het komt allemaal tezamen.”

Er is gekozen voor YouFocus vanwege het unieke ontwerp en het feit dat het transfers onverwoestbaar zijn, wasbaar op hoge temperaturen, droogtrommelbestendig en overstrijkbaar.

 

De rugnummers

Foto: Jeffery Hurenkamp

 

YouFocus, alles voor een optimale prestatie!

YouFocus is uw partner op het gebied van heat transfers. Zij bieden een uitgebreid assortiment heat transfers aansluitend op uw behoefte en toepassing. Oneindig veel mogelijkheden in kleur, vorm en materiaal. Eenvoudig aan te brengen op alle soorten textiel met de juiste transferpers.