Top
 
Contact
12 juni 2019

YouFocus exclusief leverancier Premier League & FC Barcelona

Met het nieuwe sportseizoen in het vooruitzicht (2019 – 2020) is YouFocus de trotse officiële distributeur van de originele namen, rugnummers en sleeve badges van de Premier League én van FC Barcelona. Voetbal op topniveau vraagt om een excellente uitstraling en materiaal van de hoogste kwaliteit!

YouFocus is een unieke leverancier op het gebied van hitte transfers. Onze transfers worden ontwikkeld in samenwerking met Avery Dennison, dé wereldmarktleider op het gebied van kleefproducten. Van de namen, rugnummers en sleeve transfers van de spelers in de Premier league en FC Barcelona zijn wij zelfs de enige                                                                                                     leverancier in de Benelux!

De nieuwste innovatie: Smart Transfer

Alle officiële logo’s van de Premier League sleeve badges en de logo’s in de rugnummers worden standaard voorzien van smart technology. Wanneer het logo gescand wordt met een smartphone, wordt de gebruiker direct doorgestuurd naar een exclusieve website van de voetbalclub, speciaal voor de échte fan. Resultaat: een optimaal clubgevoel!

Oneindig veel mogelijkheden

Naast deze bijzondere heat transfers biedt YouFocus een breed assortiment transfers aan voor sport-, werk- en promotiekleding. Een heat transfer biedt oneindig veel mogelijkheden zoals reflectie, fluorescerend, metallic, glitter of perforatie. Daarnaast heeft YouFocus diverse soorten geweven badges in het assortiment en bieden we flexfolies aan. Allemaal geheel te ontwerpen en te produceren in het logo en de kleuren die de klant wenst. YouFocus is toeleverancier van de transfers en de hitte persen: de juiste combinatie zorgt voor het optimale eindresultaat.

Gegevens

YouFocus
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413 - 24 44 69
WhatsApp +31 (0)6 13 17 11 74
E-mail info@youfocus.nl
BTW nummer NL851349894B01
KVK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden
Ma t/m Vr 08.00 tot 21.00 uur
Zaterdag Gesloten
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. +31 (0)6 13 17 11 74

CHAT

Verzenden Begin met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Telefoon *

E-mail *

Toelichting

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@youfocus.nl.
E-mail conversatie naar: