Top
 
Contact

Sportkleding

De ontwikkelingen op het gebied van sportkleding zijn ongekend: materialen die verkoelen, ademen en kleding die voorziet in een optimale bewegingsvrijheid. Het gebruik van een soepel, dun en ademend transfer die daarbij een hoge mate van stretch hebben is hierin een must. YouFocus sluit hier perfect op aan.

Uw logo wordt altijd in de juiste, door u op gegeven, PMS of CMYK kleurcodes geproduceerd. Daarnaast heeft u de volledige vrijheid in ontwerp: een kleurverloop of een veelvoud aan kleuren is geen enkel probleem.

Perforatie
De optie om uw logo te voorzien van perforatie gaatjes is ongekend en YouFocus is hierin erg vooruitstrevend. Het is een ideale optie voor sportkleding, voor een verbeterd ademende vermogen. FC Barcelona is één van de eerste voetbalclubs die hiermee is gestart en in de basketbal wereld wordt deze (door ons geproduceerde) optie al jaren toegepast. Bied uw klant eens iets unieks en kies voor perforatie.

Kleurbeschermer
Voor alle Softshell jassen en gesublimeerde 100% polyester stoffen dient u een extra kleur toe te voegen, namelijk de kleurbeschermer. Met een kleurbeschermer wordt het transfer ‘beschermd’ tegen migratie (doorlaten) van de verfstoffen van de textiel. Voor doeken met dit verhoogde risico kunt u denken aan felgekleurde polyester, sublimatie doeken en softshells.

Optimale zichtbaarheid is bij buitensport zeer belangrijk voor de veiligheid van uw persoon of uw werknemers. De YouFocus transfer kan uitgevoerd worden met reflectie. Het bijzondere is dat wij dit kunnen produceren in elk gewenste PMS coated kleur. De metallic zilver PMS 877 kleur heeft de hoogste retro-reflectiewaarde.

Uw logo uitgevoerd met een borduurlook
Op dit moment wordt er in de sportwereld nog altijd gekozen voor een geborduurd label / badge. Deze is hard en irriteert aan de huid. De bewegingsvrijheid van de sporter wordt hierdoor belemmerd.
Met een transfer in borduureffect geniet u van een hoger draagcomfort en blijven de eigenschappen van de stof in tact. De transfer is flexibel en rekbaar, en geeft nooit irritatie aan de huid. Het borduureffect is bijna niet van een echte borduring te onderscheiden.

Er zijn drie manieren waarop wij uw borduur transfer kunnen opmaken:

  • Borduureffect standaard
  • Borduureffect met omlijning
  • Borduureffect met achtergrond (borduurbadge)

Cijfers en Letters – never out of stock
YouFocus biedt standaard cijfers en letters die per stuk zijn af te nemen. Deze zijn verkrijgbaar in twee kleuren (zwart en wit) in verschillende afmetingen. Wilt u zelf een cijfer en letter ontwerpen? Ook dat is mogelijk – al vanaf 25 stuks per cijfer/letter, per kleur en per afmeting.

Sportkleding en de belastingdienst
Kleding (inclusief schoenen) mag u alleen onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen, als het gaat om werkkleding. Dit geldt ook voor een vergoeding voor het wassen van kleding. Sportkleding en sportschoenen voldoen meestal niet aan de definitie van werkkleding. U mag ze dan niet onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen.

Zie voor de voorwaarden waaraan werkkleding moet voldoen, paragraaf 20.2.4 van het Handboek Loonheffingen.

Logo van de sponsor
Kleding met het logo van de sponsor kan alleen werkkleding zijn als de naam van de sponsor is opgenomen in de naam van uw organisatie, aldus de belastingdienst.

Gegevens

YouFocus
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413 - 24 44 69
Fax
Service
WhatsApp +31 (0)6 13 17 11 74
E-mail info@youfocus.nl
BTW nummer NL851349894B01
KVK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden
Ma t/m Vr 08.00 tot 21.00 uur
Zaterdag Gesloten
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. +31 (0)6 13 17 11 74

CHAT

Verzenden Begin met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Telefoon *

E-mail *

Toelichting

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@youfocus.nl.
E-mail conversatie naar: