Markten

Doordat het YouFocus transfer op alle soorten textiel gebruikt kan worden, zijn de toepassingen bijna eindeloos. Het transfer van YouFocus wordt al in een breed scala aan markten ingezet, waarbij de nadruk ligt op Sportkleding, Merkkleding en Beroepskleding.

De ontwikkelingen op het gebied van sportkleding zijn ongekend: materialen die verkoelen, ademen en kleding die voorziet in een optimale bewegingsvrijheid. Het gebruik van een soepel, dun en ademend transfer die daarbij een hoge mate van stretch hebben is hierin een must. YouFocus sluit hier perfect op aan.

Veiligheid van medewerkers is enorm belangrijk en een groot speerpunt voor bijna elke onderneming. Het gevolg hiervan is dat er in het textiel steeds meer technische materialen worden gebruikt: denk hierbij aan water- of vuilafstotende of multinorm kleding. Het YouFocus transfer is geschikt om op al deze materialen te bedrukken.

Het YouFocus transfer heeft een zeer hoge mate van slijtvastheid en is hierdoor tevens geschikt voor bedrukken aan de binnenzijde van de kleding.

Vanuit de vraag van de bekende merken beschikken wij over een Oekotex 100 certificaat – klasse 1 en voldoet onze productie aan de eisen welke gesteld worden aan circulaire kleding.

NEEM CONTACT MET ONS OP


    Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.