Top
 
Contact

Markten

Doordat de YouFocus transfer op alle soorten textiel gebruikt kan worden, zijn de toepassingen bijna eindeloos. De transfer van YouFocus wordt al in een breed scala aan markten ingezet, waarbij de nadruk ligt op Sportkleding, Merkkleding en Beroepskleding.

Beroepskleding
Veiligheid van medewerkers is enorm belangrijk en een groot speerpunt voor bijna elke onderneming. Het gevolg hiervan is dat er in het textiel steeds meer technische materialen worden gebruikt: denk hierbij aan water- of vuilafstotende of multinorm kleding. De YouFocus transfer is geschikt om op al deze materialen te bedrukken.

> Lees hier meer

Sportkleding
De ontwikkelingen op het gebied van sportkleding zijn ongekend: materialen die verkoelen, ademen en kleding die voorziet in een optimale bewegingsvrijheid. Het gebruik van een soepel, dun en ademend transfer die daarbij een hoge mate van stretch hebben is hierin een must. YouFocus sluit hier perfect op aan.

> Lees hier meer

Promotiekleding
De YouFocus transfer heeft een zeer hoge mate van slijtvastheid en is hierdoor tevens geschikt voor bedrukken aan de binnenzijde van de kleding.

Vanuit de vraag van de bekende merken beschikken wij over een Oekotex 100 certificaat – klasse 1 en voldoet onze productie aan de eisen welke gesteld worden aan circulaire kleding.

> Lees hier meer

Gegevens

YouFocus
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer0413 - 24 44 69
WhatsApp+31 (0)6 13 17 11 74
E-mailinfo@youfocus.nl
BTW nummerNL851349894B01
KVK Den Bosch54.55.65.11
Openingstijden
Ma t/m Vr08.00 tot 21.00 uur
ZaterdagGesloten
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. +31 (0)6 13 17 11 74

CHAT

Verzenden Begin met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Telefoon *

E-mail *

Toelichting

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@youfocus.nl.
E-mail conversatie naar: