Top
 
Contact
17 juli 2018

Samenwerking YouFocus en Sport Saller Nederland

YouFocus gaat samenwerking aan met Saller Nederland!

Een lokale samenwerking; Marco van der A, importeur van het Duitse sportmerk Saller, kiest voor de lokale leverancier van  emblemen YouFocus. “Voor Helmond Sport was ik op zoek naar een verbeterde kwaliteit logo’s, welke overeenstemt met de nieuwste eisen welke worden gesteld aan textiel. Een duurzaam product, tegelijkertijd zo soepel en rekbaar als de stof. Daarbij wilde ik meer een eigen ‘handtekening’ en ontwikkelde daarom samen met YouFocus een maatwerk cijfer. Hierin is het Saller logo opgenomen, waarmee we nog meer merkbekendheid kunnen bewerkstelligen.” vertelt Marco van der A. Vanuit Volkel wordt nu op volle kracht gewerkt om de gehele productie inclusief het nieuwe Saller cijfer aan Helmond Sport tijdig uit te leveren!

“Ons product heeft zich al vele jaren bewezen in de werkkleding. Na uitbreiding van het team en groei ambitie zijn we verder gaan kijken naar groeimarkten en is besloten om ons op de sportmarkt te gaan richten. Marco zijn vraagstuk kwam bij mij terecht en wij zijn hier direct mee aan de slag gegaan. Hierop hebben we een veelvoud aan ontwerpen getoond. Uiteindelijk heeft Saller een passend ontwerp gekozen en is de samenwerking een feit geworden.’ vertelt Monique Hanegraaf van YouFocus.

Marco van der A startte in oktober 2017 als officieel importeur van het Duitse sportmerk Saller. Saller is gekend door het brede pakket wat zij leveren aan sportteams. De collectie kunt u op afspraak komen bekijken in de showroom in Volkel. YouFocus is een onderdeel van Wiltec Trade b.v. en levert Avery Dennison emblemen aan textieldrukkers en wederverkopers van (bedrijfs) kleding. Avery Dennison is gekend vanwege de hoge grafische waardes en geschiktheid voor intensief gebruik; produceert voor vele bekende mode- en sportmerken, waaronder ook de logo’s voor de originele merchandise en de officiële teamkleding van FC Barcelona.

Foto: links Monique Hanegraaf van YouFocus, rechts Marco van der A van Saller Nederland

Gegevens

YouFocus
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413 - 24 44 69
WhatsApp +31 (0)6 13 17 11 74
E-mail info@youfocus.nl
BTW nummer NL851349894B01
KVK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden
Ma t/m Vr 08.00 tot 21.00 uur
Zaterdag Gesloten
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. +31 (0)6 13 17 11 74

CHAT

Verzenden Begin met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Telefoon *

E-mail *

Toelichting

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@youfocus.nl.
E-mail conversatie naar: