Top
 
Contact

INSTA Transferpers

YouFocus heeft zijn transfer uitvoerig getest met diverse transferpersen. Om probleemloos en klachtenvrij het YouFocus transfer, als ook alle snijplotters en digitale plottertransfers, aan te brengen, adviseren wij de Insta persmachine. Naast het feit dat Insta Graphic Systems marktleider is in de transfertechnologie én al ruim 60 jaar ervaring heeft, is deze transferpers uitermate duurzaam. De Insta pers heeft een levensduur van wel 15 tot 20 jaar!

Deze persen zijn voorzien van geavanceerde druk- en temperatuurcontrole en warmen zeer snel op. Hierdoor kunt u in hoog tempo in blijvende hoge kwaliteit kleding bedrukken. De warmte en de druk bij deze machine is gelijkmatig over de gehele plaat, waardoor er nooit een druk of temperatuur verschil is bij het opdrukken van het logo op de kleding.

Brochure

YouFocus heeft samen met textieldrukkers de YouFocus toolkit ontwikkeld; ‘door drukkers voor drukkers’.
Met deze handige accessoires kunt u het transfer nóg beter en gemakkelijker aanbrengen. Samengesteld door specialisten en in de praktijk getest. Het werkt sneller en zorgt voor een beter eindresultaat. Goed voor u, goed voor uw klanten!

Lees hier meer over de YouFocus toolkit.

 • Dispenser met thermische tape
  Hittebestendige tapeis onmisbaar! Deze krachtpatser is bestand tegen een hitte van 220°C. Ideaal te gebruiken voor het nauwkeurig positioneren van het transfer op het textiel. De tape plakt u op de buitenzijde van de PVC-drager, zodat er geen hitteverlies op de positie van de inkt ontstaat.
 • Textielkrijt wit & blauw
  Snel en eenvoudig de positie van het transfer op de kleding markeren doet u met Met de achterzijde van dit potlood is het krijt eenvoudig te wissen.
 • Opruwborstel
  Met de handige borstel kunt u na het bedrukken de textiel opruwen, zodat de plaatafdruk minimaal is.
 • Katoenen doek
  Bescherm het textiel met deze textieldoek. Zo voorkomt u bij hogere temperaturen een plaatafdruk én wordt de hitteplaat minder snel vies bij PVC-dragers die kleur afgeven.
 • Siliconenmat
  Door de siliconenmat om het logo heen te plaatsen verklein je de kans op een zichtbare plaatafdruk op het textiel. Let op dat de siliconenmat niet over het te bedrukken logo heen ligt, behoudt minimaal 2-3 mm ruimte om het logo heen.
 • Waterspuit
  Bij natuurlijke en gemixte materialen kunt u met de waterspuit testen of een eventuele plaatafdruk verdwijnt na het wassen. Daarnaast is deze ideaal bij het voorverwarmen (voor persen) van een waterafstotende doek.

Benieuwd? Neem direct contact op!

Bedrijfsnaam*

Contactpersoon*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Gegevens

YouFocus
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413 - 24 44 69
Fax
Service
WhatsApp +31 (0)6 13 17 11 74
E-mail info@youfocus.nl
BTW nummer NL851349894B01
KVK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden
Ma t/m Vr 08.00 tot 21.00 uur
Zaterdag Gesloten
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. +31 (0)6 13 17 11 74

CHAT

Submit Begin met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Telefoon *

E-mail *

Toelichting

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@youfocus.nl.
E-mail conversatie naar: