Top
 
Contact

Beroepskleding

Veiligheid van medewerkers is enorm belangrijk en een groot speerpunt voor bijna elke onderneming. Het gevolg hiervan is dat er in het textiel steeds meer technische materialen worden gebruikt: denk hierbij aan water- of vuilafstotende of multinorm kleding. De YouFocus transfer is geschikt om op al deze materialen te bedrukken.

De YouFocus transfer is te produceren in verschillende opties:

Uw logo wordt altijd in de juiste, door u opgegeven, PMS of CMYK kleurcodes geproduceerd. U heeft de volledige vrijheid in ontwerp – een kleurverloop of een veelvoud aan kleuren is geen enkel probleem.

Optimale zichtbaarheid is een zeer belangrijk aspect voor de veiligheid van uw persoon of uw werknemers. De YouFocus transfer kan uitgevoerd worden met reflectie. Het bijzondere is dat wij dit kunnen produceren in elke gewenste PMS-coated kleur. De metallic zilver PMS 877 kleur heeft de hoogste retro-reflectiewaarde. De reflectie is opgebouwd uit glasparels. Deze transfer mag niet warmer dan 60 graden gewassen worden. Een reflectie transfer is uitermate geschikt voor hulpdiensten, in de transport sector en weg-, water, en wegenbouw.

Uw logo uitgevoerd met een borduurlook
Ten opzichte van een borduring geniet u met een borduureffect transfer van een hoger draagcomfort en blijven de eigenschappen van bijvoorbeeld een waterdichte stof behouden. Laat u verrassen en vraag kosteloos een werktekening van uw logo in borduureffect aan.

Er zijn drie manieren waarop wij uw borduurtransfer kunnen opmaken:

  • Borduureffect standaard
  • Borduureffect met omlijning
  • Borduureffect met achtergrond (borduurbadge)

Beroepskleding en de belastingdienst
Werkkleding mag u voor 100% van de kosten aftrekken bij het bepalen van de winst uit onderneming.
Werkkleding is kleding die u (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van uw onderneming. Dit moet blijken uit de uiterlijke kenmerken van de kleding (bijvoorbeeld: een uniform of overall). Is de kleding ook geschikt om buiten uw onderneming te dragen? Dan moet de kleding zijn voorzien van een beeldmerk met een oppervlakte van minimaal 70 cm². Het beeldmerk moet verwijzen naar uw onderneming, aldus de Belastingdienst.

Indien de kleding niet aan deze voorschriften voldoet ziet de fiscus het verstrekken van bedrijfskleding aan medewerkers als verkapt loon. Wanneer na een controle blijkt dat niet aan deze eis is voldaan zal een naheffing volgen die verhoogd wordt met een boete.

De logo’s mogen wel gesplitst worden: het gaat erom dat de som van de logo’s op 1 kledingstuk minimaal 70 cm² bedraagt. In zo’n geval kunnen dan bijvoorbeeld twee logo’s van ieder 35 cm² worden aangebracht op verschillende plaatsen, mits duidelijk zichtbaar.

Gegevens

YouFocus
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413 - 24 44 69
Fax
Service
WhatsApp +31 (0)6 13 17 11 74
E-mail info@youfocus.nl
BTW nummer NL851349894B01
KVK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden
Ma t/m Vr 08.00 tot 21.00 uur
Zaterdag Gesloten
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. +31 (0)6 13 17 11 74

CHAT

Verzenden Begin met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Telefoon *

E-mail *

Toelichting

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@youfocus.nl.
E-mail conversatie naar: